| Alergeni |
| 1. | Cereale care conțin gluten (grâu, secară, orz, ovăz, grâu spelt, grâu mare, sau hibrizi ai acestora) și produse derivate |
| 2. | Crustacee și produse derivate |
| 3. | Ouă și produse derivate |
| 4. | Pește și produse derivate |
| 5. | Arahide și produse derivate |
| 6. | Soia și produse derivate |
| 7. | Lapte și produse derivate (inclusiv lactoza) |
| 8. | Fructe cu coajă, de exemplu migdale, alune de padure, nuci, fistic, nuci macadamia precum și produse derivate |
| 9. | Țelină și produse derivate |
| 10. | Muștar și produse derivate |
| 11. | Semințe de susan și produse derivate |
| 12. | Dioxid de sulf și sulfiți în concentrații de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru, exprimate în SO2 |
| 13. | Lupin și produse derivate |
| 14. | Moluște și produse derivate |