|
Oferta pentru companii

Oferta pentru companii

Echipele funcţionează, limitele nu. Pensiunea Piatra Grăitoare este prima din Vârtop care oferă pachete integrate, centrate în jurul echipei tale. Pornind de la capacitatea totală de 27 de persoane, la sala cocheta de mese, uşor transformabilă în spaţiu pentru evenimente, sau la nenumăratele poteci şi trasee din zonă, avem soluţii indiferent de cerere. Trebuie doar să ne contactaţi!

Team-Building-uri

Ştim din experienţă că lucrul în echipă este extrem de important. Indiferent care ar fi obiectivele team building-urilor voastre, vă putem pune la dispoziţie pachete complete cu activităţi şi exerciţii dar şi scurte workshop-uri dezvoltate special. Dacă aveţi conceptul de team building deja dezvoltat şi sunteţi în cautarea unei locaţii adecvate, vă aşteptăm cu drag!

Pachete complete

Inchiriere locatie

Workshop-uri

Oricare ar fi mărimea echipei, oferta noastră se adresează tuturor companiilor. Transmite-ne ce ţinteşti, precum şi detaliile de care trebuie să ţinem seama, astfel ca singura necunoscută să rămână perioada. Individual sau împreună cu echipa, testează-ne solicitând o ofertă personalizată.