Piatra Graitoare Acasă Despre noi Galerie Tarife Oferta pentru companii Atractii turistice Rezervare Contact T&C

Termeni si conditii privitori la datele cu caracter personal

Pensiunea Piatra Graitoare SRL, persoana juridica romana cu sediul in Nucet, Sat de vacanta Vartop, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J05/312/2014, CUI 32839087 Date de contact: Email: desk@pensiunea-piatragraitoare.ro Telefon: 0757-808-322

Ce date personale colectam

Datele pe care le colectam includ numele dumneavoastra, adresa de email si numarul dumneavoastra de telefon. Nu colectam date personale sensibile.

Colectam, de asemenea date privitoare la utilizarea site-ului, despre care puteti citi aici: Politica cookie si alte date generate automat la accesul pe site, fara ca acestea sa fie nominale.

Cand se colecteaza

Datele se colecteaza la initierea contactului dvs cu noi, fie prin formularele de pe site, pe email, telefonic sau prin Social Media, din participarea la sondaje, concursuri, activari si alte demersuri promotionale.

Cum se folosesc aceste date

Folosim aceste date pentru a comunica cu dumneavoastra, pentru a va informa cu privire la promotii, pachete, concursuri, activari, oferte, extinderea gamei de servicii, implementarea cerintelor dumneavoastra si alte date considerate relevante.

Ne dorim sa ajungem aproape de dumneavoastra, sa comunicam corect si sa aflam ce va doriti de la noi, pentru a ne putea prioritiza investitiile in directiile in care vi le doriti. De aceea, aplicam sondaje de satisfactie si de opinii pentru dezvoltarea noastra viitoare.

In plus, dumneavoastra veti fi printre primii care afla despre promotiile noastre speciale, pachtele noi, introducerea de noi facilitati si extindearea serviciilor.

Cu cine se impart

Pentru a ne respecta toate promisiunile, datele dumneavoastra pot fi transmise diferitilor prestatori de servicii (ex. Curierul care aduce premiul in urma castigarii unui concurs), doar atunci cand acestea sunt necesare pentru prestarea serviciului sau.

Folosim si servicii profesionale de marketing, advertising, analiza si masurare, care ne permit sa comunicam cu dumneavoastra, sa obtinem feedback si sa crestem constant calitatea serviciiloroferite. Acesti furnizori pot avea acces la datele dumneavoastra, pentru indeplinirea serviciilor solicitate.

In situatii extraordinare, datele dumneavoastra pot fi impartite cu profesionisti din domeniul legal, consultanti.

Drepturile dumneavoastra

Drepturile dumneavoastra, cu privire la datele cu caracter personal sunt:

Dreptul de a avea datele procesate intr-o maniera etica, legala si transparenta,

Dreptul de a fi informat cu privire la datele folosite,

Accesul la toate datele personale stocate si binteinteles, posibilitatea de a solicita modificarea, stergerea sau transferul acestor date catre terte parti

Dreptul de a obiecta si de a retrage acordul de procesare a acestor date, oricand doriti

Dreptul de a obiecta cu privire la deciziile automatizate care produc efecte legale.

Dreptul de a va adresa ICO pentru transmiterea de plangeri privitoare la utilizarea datelor dvs personale.

Pentru orice solicitare privitoare la datele dumneavoastra, cum ar fi vizualizarea, modificarea, stergerea sau transferul lor, va rugam sa ne transmiteti un email la adresa: desk@pensiunea-piatragraitoare.ro

Schimbarea preferintelor

Puteti solicita oricand doriti vizualizarea, schimbarea, actualizarea, transferul sau stergerea datelor dumneavoastra personale, transmitandu-ne o solicitare pe email: desk@pensiunea-piatragraitoare.ro

Incetarea acordului pentru procesarea datelor personale are efect de la momentul solicitarii si nu impacteaza comunicarile anterioare.

Securitate si durata stocarii

Securitatea datelor dumneavoastra este o chestiune serioasa pentru noi. Folosim doar instrumente de marketing direct de incredere, iar accesul la datele dumneavoastra este restrictionat pentru acele resurse, sau furnizori care au un motiv serios pentru a le procesa.

Politicile prezentate in aceasta pagina pot fi schimbate in orice moment, fara notificare. Verificati aceasta pagina pentru a fi la curent cu ultimele politici. Ultima actualizare: 24.05.2018