Piatra Graitoare Home Rólunk Képtár Árak Cégeknek ajánlatot Látnivalók Szobafoglalás Kapcsolatok T&C

A személyes adatokra vonatkozó feltételek

Piatra Graitoare Pensiunea SRL, egy román jogi személy, székhelye: Nucet, a Vartop üdülőfalu, a J05 / 312/2014, a CUI 32839087 Elérhetőség: E-mail: desk@pensiunea-piatragraitoare.ro Telefon: 0757-808-322

Milyen személyes adatokat gyűjtünk

Az általunk gyűjtött adatok magukban foglalják az Ön nevét, e-mail címét és telefonszámát. Nem gyűjtünk érzékeny személyes adatokat.

Szintén adatokat gyűjt a használata a site, amely el tudja olvasni itt: cookie-politika és egyéb adatok automatikusan generált hogy bejusson a helyszínre anélkül, hogy jelölt volna.

Amikor összegyűjtik

Az összegyűjtött adatok kezdeményezni a kapcsolatot velünk, vagy formákon keresztül a honlapon, e-mailben, telefonon, vagy a szociális média, amely részt vesz felmérések, versenyek, promóciós aktiválás és egyéb lépéseket.

Az adatok felhasználása

Ezt az információt, hogy kommunikáljon veled, tájékoztatjuk akciók, csomagok, versenyek, aktiválás, ajánlatok, bővülő szolgáltatások köre, végrehajtási igényei és más relevánsnak ítélt információk.

Azt akarjuk, hogy közelebb van, megfelelően kommunikálni, és megtudja, mit akar tőlünk, így tudjuk prioritásként kezeljék az irányt, amire vágysz. Ezért alkalmazzuk a elégedettség és a felmérés jövőbeli fejlődésének felmérését.

Ezenkívül az elsők között leszel, akik megismerkednek speciális promócióinkkal, új gödrökkel, új létesítmények bevezetésével és szolgáltatások bővítésével.

Kivel osztoznak

Ahhoz, hogy betartjuk az ígéreteinket, az adatokat lehet továbbítani a különböző szolgáltatók (pl. Courier hozza nyújtásának megnyerése után a verseny) csak akkor, ha szükség van rájuk a szolgáltatás vagy.

Mi a szakmai marketing, reklám, elemzés és értékelés, amely lehetővé teszi számunkra, hogy kommunikáljon veled, hogy visszajelzést és folyamatosan növeli a minőségi serviciiloroferite. Ezek a szolgáltatók hozzáférhetnek az Ön adataihoz a kért szolgáltatásokhoz.

Rendkívüli helyzetekben adatait megosztani lehet jogi szakemberekkel, tanácsadókkal.

jogok

A személyes adatokra vonatkozó jogaid a következők:

Az adatok feldolgozása etikai, jogi és átlátható módon,

A felhasznált adatokról való tájékoztatáshoz való jog,

Hozzáférés az összes tárolt személyes adathoz, és természetesen az ilyen adatok módosításának, törlésének vagy továbbításának kérése harmadik felekhez

A jogot, hogy kifogásolja és visszavonja a megállapodást ezen adatok feldolgozására, amikor csak akarja

A joghatásokat kiváltó automatizált döntések elleni kifogás joga.

A személyes adatok felhasználásával kapcsolatos panaszok továbbítására az ICO-hoz való jog.

Bármely vonatkozó kérelmet az adatokat, mint például a megjelenítés, módosítás, törlés, illetve továbbítja azokat, kérjük, küldje el kérését e-mail címen: desk@pensiunea-piatragraitoare.ro

A beállítások módosítása

Kérheti bármikor meg szeretné tekinteni, változás, változtatás, átadása vagy törlését a személyes adatok továbbítása kérelmet nekünk e-mailben: desk@pensiunea-piatragraitoare.ro

A személyes adatok feldolgozására vonatkozó megállapodás megszűnése a kérelem időpontjában lép hatályba, és nem érinti az előző közleményeket.

A biztonság és a tárolás időtartama

Adataink biztonsága komoly számunkra. Mi csak megbízható direkt marketing eszközök, és a hozzáférést az adatokhoz korlátozódik ezekre a forrásokra, illetve a szállítók, akik egy ok arra, hogy feldolgozza azokat.

Az ezen az oldalon megjelenített irányelvek értesítés nélkül megváltozhatnak. Ellenőrizze ezt az oldalt, hogy naprakész legyen a legfrissebb szabályokkal. Utolsó frissítés: 24.05.2018