Piatra Graitoare Home Rólunk Képtár Árak Cégeknek ajánlatot Látnivalók Szobafoglalás Kapcsolatok T&C

Rólunk

Az én történetem Nagyváradon kezdődik 1973-ban Mivel kevés voltam, lenyűgözött az Apuseni-hegység természeti szépsége, amelyet sokszor gyerekkorban és serdülőkorban látogattam meg. Miután minden ösvényt és barlangot megrohantam, elmentem kísérletezni a világ többi részével. Így dolgoztam az egész országban, a legszelektívebb kaszinókban.

De a kalandom nem áll meg itt. Az én karom karrierem többet hozott, mint az emberek közelségének megelégedettségét, majd találkoztam a feleségemmel. A fiatalok, 27 éves korukban, egy hosszú körutazáson mentek körbe a világon - a börtönt.

Éveket töltöttünk a turisták körüli tengerjáró hajókon, de a lelkünk még otthon volt. A karibi térségben, Argentínában, Brazíliában, Uruguayban, az Egyesült Államokban, Marokkóban, Izraelben, Görögországban, Oroszországban, Spanyolországban, Angliában, Malajziában, Thaiföldön és Mexikóban utaztam, és ezek csak néhányat jelentenek.

2015-ben azt mondtam, hogy abbahagyják. Hazamértem, megvettem egy földi foltot a Kosom völgyében, és elkezdtünk téglát téglára tenni, hogy megvalósítsuk álmunkat.

A Vartop Holiday Village-ben található, 300 méterre a sípályáktól és egyúttal sok hegyi túraútvonal és turisztikai látványosságok közelében a Piatra Graitoare Vendégház célja, hogy különleges természeti környezetben a mennyek sarkaivá váljon. Kezdettől fogva magas színvonalú szolgáltatást kínáltunk meleg és barátságos légkörben minden vendégeinknek. Az erőfeszítéseink nem mentek észre: 2016-ban megkaptam a 9.2 / 10 vendégfordulási díjat, melyet a booking.com biztosít

Piatra Graitoare

A szobák kialakítása ötvözi a klasszikus stílusú hegyi faházakat a modern minimalista fürdőszobákkal. Mivel gondolunk rád, minden szobához erkély tartozik, mindegyik egyedülálló kilátással a helyszínre. Az idegenforgalom élettartama arra tanított minket, hogy a részletekre való figyelem, a szobák kifogástalan megjelenése és a magas fokú kényelem elengedhetetlenek a tökéletes tartózkodáshoz.

Piatra Graitoare

Mivel ambiciózusak vagyunk, mindent meg akarunk ajánlani vendégeinknek. Éppen ezért folyamatosan új utakat keresünk, hogy kellemes módon meglepjünk. Ha a jövőben megnézzük, a Vendégház mellett látni fogjuk:

Spa & Sauna

Spa & Sauna

Azoknak a vendégeinknek, akik egy túrázás után szeretnek pihenni.

Restaurant

Étterem

A hagyományos ételekre fókuszálva, szakácsai gondosan főzve.

Evenimente

Események

Szeretünk jól érezni magát! Ezért kell már sok eseményt befogadnunk.

Örülünk, hogy átmentél az oldalunkon. Most, hogy megtudtál valamit rólunk és vendégházunkról, meghívjuk Önt, hogy nézze meg a vendégház képeit.

Tekintse meg a galériát